Velkommen – til god kondition, sjov og nye venner

Ønsker du at tabe dig eller få en sundere krop, så er boksetræning ideel, fordi at du bruger alle muskler i kroppen, uden brug af maskiner.

Alle kan deltage. Både kvinder og mænd, piger og drenge, unge som gamle. Vi har nedsat mindstealderen til 12 år. Så har du et barn der gerne vil prøve kan du roligt komme forbi og se den første træning. herefter skal vi nok tage over og passe godt på dit barn.

Kom ned til os og få en prøvetime eller to. Det er gratis. Du skal blot medbringe et par indendørs træningssko og et håndklæde resten har vi. Føler du at du vil forsætte kan du købe tandbeskytter, håndbind og sjippetov. Og bliver du rigtig god får du måske lyst til at investere i et par handsker og din egen hjelm. Men boksning er en billig sport at dyrke.

Ny IF32 FACEBOOK side

Brug Facebook siden til at finde nyeste information om ændring af træningstider og nyheder.